Käyttökokemuksen parantamiseksi tämä sivusto käyttää evästeitä (Lisätietoja). Käyttämällä palvelua sallit evästeiden käytön.

Palaute

pudis.fi

- tilaa temmeltää -

Perjantaiaamuna Leppävaaran aurinkoiselle lähtöpaikalle saapui reipas sauvakävelijä! http://youtu.be/15bcFLTlBgc  Eeron alkumatkalle lähti mukaan myös pari ystävää, joiden on ollut tarkoitus matkata hänen kanssaan Keravalle saakka. http://youtu.be/rjJvXvwHFW0

Eero kirjoittaa Suunnon Movescoutista tunnelmia ensimmäisen 36,63 kilometrin jälkeen:

"Ensimäinen etappi takana. Lähtöseremonioiden jälkeen pääsimme kaverieni Jorman ja Johanneksen kanssa matkaan. Suunnistus "Helsingin läpi" vanhan Lahdentien alkuun meni nappiin. Kuusijärven ulkoilualueella kävimme kahvilla.

Kahvilassa ollessamme huomasimme, että alueelle ajoi paloautoja sireenit vilkkuen. Menimme ulos katsomaan -siellä paloi savusauna. Palomiehet saivat palon nopeasti sammutettua.

Noin 35 km:n kohdalla tapasimme saksalaisen kaverin, hän kertoi tulelevansa lapista ja menevänsä Helsinkiin, sieltä Tallinnaan ja lopullinen päämäärä joskus tulevaisuudessa Intia."

IMG 0805 k

Movescountissa näet lisää tietoja Eeron matkasta!

Illalla on saavuttu myös Keravan rajalle - eli selvitty monitasoliittymien viidakosta ja matkan kohti Pudasjärveä voi alkaa todenteolla!

IMG 0819 k

Sinulla ei ole oikeutta kirjoittaa kommenttia. Rekisteröidy siis käyttäjäksi.

Mikä Eeron matka?

Eeron 750 kilometrin sauvakävelymatka alkaa aamulla 20.05.2016 Espoon Leppävaarasta.

Reitti tulee pääsääntöisesti kulkemaan niin sanottua vanhaa nelostietä pitkin eli Espoo-Lahti-Jyväskylä-Oulu. Oulusta matka jatkuu VT20 Pudasjärvelle.

Päivittäiseksi matkaksi Eero on suunnitellut 35 plus/miinus 5 km.

Perillä Pudasjärvellä ennen juhannusta.

Matka dokumentoidaan GPS-kellolla, josta saa monipuolisesti erilaisia tietoja kuten kuljettu matka, aika, kalorien kulutus, syke, tauot ja kuljettu reitti kartalla.

Käy moikkaamassa Eeroa matkan varrella tai kävele pala matkaa hänen kanssaan!

Eerosta

Syntynyt 1951.

9. sukupolven Parviaisia.

Sukuhaaran kantaisä Tuomas Matinpoika Parviainen (s. 15.12.1692) Pudasjärven Sotkajärveltä (kuoli 21.05.1779 Pudasjärven Kuren kylässä. (*

Matkustanut 57 maassa.

Motto: Olla paljon ulkona ja pitkässä narussa.

*) Ne niemet ja vaarat - Pudasjärven ja Taivalkosken Parviaisten sukua. Toimittanut Parviaisen suvun perinneyhdistys ry. 2003.

Lue lisää Eerosta

Read more about Eero