Käyttökokemuksen parantamiseksi tämä sivusto käyttää evästeitä (Lisätietoja). Käyttämällä palvelua sallit evästeiden käytön.

Palaute

pudis.fi

- tilaa temmeltää -

Päivä 25. Pudasjärvi - sinne on päästävä!

Reissun viimeinen päivä alkaa Raijan ja Kaukon mökiltä, josta viimeiset seitsemän kilometriä keskustaan kävelemme kolmisin. On vähän sekavat fiilikset, tuntuu haikealta, toisaalta helpottavalta, kun reissun loppu häämöttää. Jännittää mitä torilla tapahtuu. Saavun torille sovitussa aikataulussa, näen vastaanottajien joukon. Huikea hetki huomata, että retkeni on huomioitu. Torille on järjestetty juhla, kuin "ison kirjan" tuhlaajapojalle hänen palatessaan kotiin.

On suuri kunnia ojentaa mukanani kulkenut Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelän tervehdys Pudasjärven kaupungin johdolle, samoin muutkin tuliaiset.
Suuri kiitos molempien kaupunkien johdolle luottamuksesta ja myötämielisestä suhtautumisesta tempaukseen.
Kiitos Tuomi-Tuulia Ervastille, olet oman työsi ohella jaksanut päivittää ja korjata päivittäin kirjoitelmiani matkan varrelta. On selvää, että ilman sinun panosta blogista ei olisi tullut "julkaisukelpoista". Vielä kerran, kiitos Tuomi-Tuulia!

Matka on ollut huikea kokemus, olen saanut uusia tuttavuuksia ja kokemuksia, joita ilman tätä matkaa olisin jäänyt paitsi. Samoin olen saanut nähdä tätä kaunista, kesäistä Suomea kävelijän perspektiivistä, josta se näyttää, voin vakuuttaa, aivan toisenlaiselta kuin liikkuvan auton ikkunasta.
Olen pyrkinyt kertomaan matkakokemuksiani avoimesti, yhden asian olen jättänyt kertomatta eli sen, että kävelyreissu on tehty vasemmassa lonkassa ja oikeassa polvessa olevista tekonivelistä huolimatta. Olen todistanut, lähinnä itselleni, että tekonivelet eivä ole este liikkumiselle.
Kiitos kaikille matkaani seuranneille. Ehkä tapaamme joskus jossain merkeissä.
-Eero-

IMG 0030

IMG 6913k

IMG 6917k

IMG 0016k

 

IMG 0036

IMG 6919 k

 

Sinulla ei ole oikeutta kirjoittaa kommenttia. Rekisteröidy siis käyttäjäksi.

Mikä Eeron matka?

Eeron 750 kilometrin sauvakävelymatka alkaa aamulla 20.05.2016 Espoon Leppävaarasta.

Reitti tulee pääsääntöisesti kulkemaan niin sanottua vanhaa nelostietä pitkin eli Espoo-Lahti-Jyväskylä-Oulu. Oulusta matka jatkuu VT20 Pudasjärvelle.

Päivittäiseksi matkaksi Eero on suunnitellut 35 plus/miinus 5 km.

Perillä Pudasjärvellä ennen juhannusta.

Matka dokumentoidaan GPS-kellolla, josta saa monipuolisesti erilaisia tietoja kuten kuljettu matka, aika, kalorien kulutus, syke, tauot ja kuljettu reitti kartalla.

Käy moikkaamassa Eeroa matkan varrella tai kävele pala matkaa hänen kanssaan!

Eerosta

Syntynyt 1951.

9. sukupolven Parviaisia.

Sukuhaaran kantaisä Tuomas Matinpoika Parviainen (s. 15.12.1692) Pudasjärven Sotkajärveltä (kuoli 21.05.1779 Pudasjärven Kuren kylässä. (*

Matkustanut 57 maassa.

Motto: Olla paljon ulkona ja pitkässä narussa.

*) Ne niemet ja vaarat - Pudasjärven ja Taivalkosken Parviaisten sukua. Toimittanut Parviaisen suvun perinneyhdistys ry. 2003.

Lue lisää Eerosta

Read more about Eero