Käyttökokemuksen parantamiseksi tämä sivusto käyttää evästeitä (Lisätietoja). Käyttämällä palvelua sallit evästeiden käytön.

Palaute

pudis.fi

- tilaa temmeltää -

Päivä 19. Pudasjärvi - sinne on päästävä!

Toinen lepopäivä Oulussa. Aamiaisen jälkeen Sepon kanssa tutustumaan lisää kaupunkiin. Kävimme torilla, joka viileässä ja tuulisessa säässä oli melko tyhjä. Kauppahallissa sensijaan oli tavaraa ja elämää.
Oulun yksi maamerkki vanha vesitorni seisoi ylväänä omalla vanhalla paikallaan. Sitten päivän kohokohta: tapasin kotikylältäni lähtöisin olevan pikkuserkkuni Reino Haverisen ja hänen vaimonsa Kaijan, joiden luona kahvittelimme ja muistelimme menneitä. Kaija antoi muistoksi isänsä, Kalle Päätalon kirjoista tutun Tikkas Villen, kirjoittaman kirjan "Rajakylän savotta".


Reino on eläkkeellä oleva menestynyt kuljetusalan yrittäjä. Nyt yritystä jatkaa hänen poikansa Janne, joka on hallitusti laajentanut yritystä. Yritys on investoinut uuteen logistiikka-rakennukseen, johon pääsin tutustumaan. Rakennus valmistuu yrityksen käyttöön loppukesästä. Oli mukavaa kuunnella Jannen jutustelua yrityksen johtamisesta. Puheessa vilahtelivat sanat laatu, luotettavuus ja yhteistyö. Onhan se mukavaa, kun kotikylän "pojat" menestyvät.
Perjantai on taas kävelypäivä.
-Eero-


Pikkuserkkuni Reino ja poikansa Janne oikealla

IMG 1228
Oulun rautatieasema

IMG 1219
Kuuluisa vesitorni

IMG 1223

Sinulla ei ole oikeutta kirjoittaa kommenttia. Rekisteröidy siis käyttäjäksi.

Mikä Eeron matka?

Eeron 750 kilometrin sauvakävelymatka alkaa aamulla 20.05.2016 Espoon Leppävaarasta.

Reitti tulee pääsääntöisesti kulkemaan niin sanottua vanhaa nelostietä pitkin eli Espoo-Lahti-Jyväskylä-Oulu. Oulusta matka jatkuu VT20 Pudasjärvelle.

Päivittäiseksi matkaksi Eero on suunnitellut 35 plus/miinus 5 km.

Perillä Pudasjärvellä ennen juhannusta.

Matka dokumentoidaan GPS-kellolla, josta saa monipuolisesti erilaisia tietoja kuten kuljettu matka, aika, kalorien kulutus, syke, tauot ja kuljettu reitti kartalla.

Käy moikkaamassa Eeroa matkan varrella tai kävele pala matkaa hänen kanssaan!

Eerosta

Syntynyt 1951.

9. sukupolven Parviaisia.

Sukuhaaran kantaisä Tuomas Matinpoika Parviainen (s. 15.12.1692) Pudasjärven Sotkajärveltä (kuoli 21.05.1779 Pudasjärven Kuren kylässä. (*

Matkustanut 57 maassa.

Motto: Olla paljon ulkona ja pitkässä narussa.

*) Ne niemet ja vaarat - Pudasjärven ja Taivalkosken Parviaisten sukua. Toimittanut Parviaisen suvun perinneyhdistys ry. 2003.

Lue lisää Eerosta

Read more about Eero