Käyttökokemuksen parantamiseksi tämä sivusto käyttää evästeitä (Lisätietoja). Käyttämällä palvelua sallit evästeiden käytön.

Päivä 18. Pudasjärvi - sinne on päästävä!

Lepopäivä Sepon ja Eilan luona Oulussa. Herätys vasta klo 08.30. Hyvä, ravitseva aamiainen, jonka jälkeen lähdimme yhdessä tutustumaan kaupunkiin. Kiersimme keskustassa, Tuirassa, Toppilassa, Hietasaaressa ja Alppilan kautta kotiin. Oulua rakennetaan kovaa vauhtia, vanhoja rakennuksia puretaan ja uutta tehdään tilalle.

Seppo on ollut keräilijä koko ikänsä. Hänellä on laajat kokoelmat mm. possuaiheisia joulukortteja, pudasjäveläisten kauppaliikkeitten tulitikkuaskien etikettejä sekä monta muuta kiinnostavaa aihetta. Hän on tehnyt kulttuuriteon kerätessään Pudasjärvi-aiheisia valokuvia. Hän on myöskin entisöinyt yhdessä veljensä kanssa ensimäisen vuosimallia -65 olevan moponsa, joka on nyt museorekisterissä.
Muisteltiin taas pitkät tovit yhteisiä lapsuus- ja nuoruusmuistoja. Syötiin ja saunottiin hyvin. Todella rentouttava ja palauttava päivä pitkästä kävelyrupeamasta.
-Eero-

Täällä on hyvä kulkurin toipua.

IMG 1207
Seppo, Eero ja mopo

IMG 3873
Pitäisiköhän ajaa Hetepirtille?
IMG 1202