Käyttökokemuksen parantamiseksi tämä sivusto käyttää evästeitä (Lisätietoja). Käyttämällä palvelua sallit evästeiden käytön.

Palaute

pudis.fi

- tilaa temmeltää -

Päivä 18. Pudasjärvi - sinne on päästävä!

Lepopäivä Sepon ja Eilan luona Oulussa. Herätys vasta klo 08.30. Hyvä, ravitseva aamiainen, jonka jälkeen lähdimme yhdessä tutustumaan kaupunkiin. Kiersimme keskustassa, Tuirassa, Toppilassa, Hietasaaressa ja Alppilan kautta kotiin. Oulua rakennetaan kovaa vauhtia, vanhoja rakennuksia puretaan ja uutta tehdään tilalle.

Seppo on ollut keräilijä koko ikänsä. Hänellä on laajat kokoelmat mm. possuaiheisia joulukortteja, pudasjäveläisten kauppaliikkeitten tulitikkuaskien etikettejä sekä monta muuta kiinnostavaa aihetta. Hän on tehnyt kulttuuriteon kerätessään Pudasjärvi-aiheisia valokuvia. Hän on myöskin entisöinyt yhdessä veljensä kanssa ensimäisen vuosimallia -65 olevan moponsa, joka on nyt museorekisterissä.
Muisteltiin taas pitkät tovit yhteisiä lapsuus- ja nuoruusmuistoja. Syötiin ja saunottiin hyvin. Todella rentouttava ja palauttava päivä pitkästä kävelyrupeamasta.
-Eero-

Täällä on hyvä kulkurin toipua.

IMG 1207
Seppo, Eero ja mopo

IMG 3873
Pitäisiköhän ajaa Hetepirtille?
IMG 1202

Sinulla ei ole oikeutta kirjoittaa kommenttia. Rekisteröidy siis käyttäjäksi.

Mikä Eeron matka?

Eeron 750 kilometrin sauvakävelymatka alkaa aamulla 20.05.2016 Espoon Leppävaarasta.

Reitti tulee pääsääntöisesti kulkemaan niin sanottua vanhaa nelostietä pitkin eli Espoo-Lahti-Jyväskylä-Oulu. Oulusta matka jatkuu VT20 Pudasjärvelle.

Päivittäiseksi matkaksi Eero on suunnitellut 35 plus/miinus 5 km.

Perillä Pudasjärvellä ennen juhannusta.

Matka dokumentoidaan GPS-kellolla, josta saa monipuolisesti erilaisia tietoja kuten kuljettu matka, aika, kalorien kulutus, syke, tauot ja kuljettu reitti kartalla.

Käy moikkaamassa Eeroa matkan varrella tai kävele pala matkaa hänen kanssaan!

Eerosta

Syntynyt 1951.

9. sukupolven Parviaisia.

Sukuhaaran kantaisä Tuomas Matinpoika Parviainen (s. 15.12.1692) Pudasjärven Sotkajärveltä (kuoli 21.05.1779 Pudasjärven Kuren kylässä. (*

Matkustanut 57 maassa.

Motto: Olla paljon ulkona ja pitkässä narussa.

*) Ne niemet ja vaarat - Pudasjärven ja Taivalkosken Parviaisten sukua. Toimittanut Parviaisen suvun perinneyhdistys ry. 2003.

Lue lisää Eerosta

Read more about Eero