Käyttökokemuksen parantamiseksi tämä sivusto käyttää evästeitä (Lisätietoja). Käyttämällä palvelua sallit evästeiden käytön.

Palaute

pudis.fi

- tilaa temmeltää -

Päivä 9. Pudasjärvi - sinne on päästävä!

Lauantai olikin sitten lepopäivä. Heräsin hyvin nukutun yön jälkeen Suomen Ladun Hessu ja Leena Parviaisen kotona. Espoolainen ystäväni Osmo oli käymässä Jyväskylässä ja hän oli varannut huoneen paikallisesta hotellista, jonne Leena minut ystävällisesti ajoi. Kävin kaupungilla hankkimassa varustetäydennystä ja katselemassa nähtävyyksiä.

Tapasin unkarilaisen Bela Pavelkan.


Hän oli 90-luvun lopulla tullut opiskelemaan Jyväskylän Yliopistoon liikuntatiedettä. Maisteritutkinnon jälkeen jatkanut opintoja ja väitellyt liikuntatieteestä. Vakituinen työpaikka on yliopistolla, mutta hänellä on myös yritys, joka järjestää "elämyksiä luonnossa" mm. erilaisia kanootti yms. retkiä.

IMG 0981 2

Kertoi käyneensä myös Pudasjärvellä retkiensä yhteydessä. Tosi mukava kaveri. Annoin hänelle linkin Pudiksen sivuille. Kuvassa Bela kanoottiensa kanssa.

IMG 0985 2
Vapaapäivänä Espoo liikkui Jyväskylässä.

Sinulla ei ole oikeutta kirjoittaa kommenttia. Rekisteröidy siis käyttäjäksi.

Mikä Eeron matka?

Eeron 750 kilometrin sauvakävelymatka alkaa aamulla 20.05.2016 Espoon Leppävaarasta.

Reitti tulee pääsääntöisesti kulkemaan niin sanottua vanhaa nelostietä pitkin eli Espoo-Lahti-Jyväskylä-Oulu. Oulusta matka jatkuu VT20 Pudasjärvelle.

Päivittäiseksi matkaksi Eero on suunnitellut 35 plus/miinus 5 km.

Perillä Pudasjärvellä ennen juhannusta.

Matka dokumentoidaan GPS-kellolla, josta saa monipuolisesti erilaisia tietoja kuten kuljettu matka, aika, kalorien kulutus, syke, tauot ja kuljettu reitti kartalla.

Käy moikkaamassa Eeroa matkan varrella tai kävele pala matkaa hänen kanssaan!

Eerosta

Syntynyt 1951.

9. sukupolven Parviaisia.

Sukuhaaran kantaisä Tuomas Matinpoika Parviainen (s. 15.12.1692) Pudasjärven Sotkajärveltä (kuoli 21.05.1779 Pudasjärven Kuren kylässä. (*

Matkustanut 57 maassa.

Motto: Olla paljon ulkona ja pitkässä narussa.

*) Ne niemet ja vaarat - Pudasjärven ja Taivalkosken Parviaisten sukua. Toimittanut Parviaisen suvun perinneyhdistys ry. 2003.

Lue lisää Eerosta

Read more about Eero