Käyttökokemuksen parantamiseksi tämä sivusto käyttää evästeitä (Lisätietoja). Käyttämällä palvelua sallit evästeiden käytön.

Palaute

pudis.fi

- tilaa temmeltää -

Päivä 7. Pudasjärvi - sinne on päästävä!

Hei!
Torstaiaamu Jämsässä oli sateinen ja harmaa aurinkoisten päivien jälkeen. Kävely sateessa märällä tiellä rekkojen seassa oli aikamoinen "elämys". Kun parin minuutin välein rekka paiskaa vauhdilla kuravettä päälle niin, että on läpimärkä, tuntuu välillä, että tämä on hullujen hommaa. Lopulta siihen tottuu ja alkaa naurattamaan autoissa istujien ilmeet. Saavuin Korpilahdelle hyvissä ajoin n. klo 15.30, löysin satamasta hyvän ruokapaikan.

Ruokailun jälkeen kävely erittäin kaunilla paikalla järven rannalla olevalle Alkio-opistolle, jossa majoittuminen, sauna ja vaatteiden pesu. Alkio-opisto on muuten suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja AMK-opintoja tarjoava kansanopisto. Kesäin opiskelija-asuntolat toimivat erilaisten tapahtumien majoitustiloina. Huomenna suunnistan kohti Jyväskylää, jossa luultavasti pidän lepopäivän ja suunnittelen Jyväskylä-Oulu etappeja.

Eero

IMG 0955

Vanha merimies on löytänyt Korpilahden sataman.

Viitan alin teksti veti puoleensa mutta...

IMG 0957

Sinulla ei ole oikeutta kirjoittaa kommenttia. Rekisteröidy siis käyttäjäksi.

Mikä Eeron matka?

Eeron 750 kilometrin sauvakävelymatka alkaa aamulla 20.05.2016 Espoon Leppävaarasta.

Reitti tulee pääsääntöisesti kulkemaan niin sanottua vanhaa nelostietä pitkin eli Espoo-Lahti-Jyväskylä-Oulu. Oulusta matka jatkuu VT20 Pudasjärvelle.

Päivittäiseksi matkaksi Eero on suunnitellut 35 plus/miinus 5 km.

Perillä Pudasjärvellä ennen juhannusta.

Matka dokumentoidaan GPS-kellolla, josta saa monipuolisesti erilaisia tietoja kuten kuljettu matka, aika, kalorien kulutus, syke, tauot ja kuljettu reitti kartalla.

Käy moikkaamassa Eeroa matkan varrella tai kävele pala matkaa hänen kanssaan!

Eerosta

Syntynyt 1951.

9. sukupolven Parviaisia.

Sukuhaaran kantaisä Tuomas Matinpoika Parviainen (s. 15.12.1692) Pudasjärven Sotkajärveltä (kuoli 21.05.1779 Pudasjärven Kuren kylässä. (*

Matkustanut 57 maassa.

Motto: Olla paljon ulkona ja pitkässä narussa.

*) Ne niemet ja vaarat - Pudasjärven ja Taivalkosken Parviaisten sukua. Toimittanut Parviaisen suvun perinneyhdistys ry. 2003.

Lue lisää Eerosta

Read more about Eero